SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Malmös bästa trafikskola

Varmt välkommen in till trafikskolan redan idag!

Mårtenssons koncept är enkelt. Vi vill alltid försöka överträffa dina förväntningar genom att skapa bra resultat och genom ett professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola i Malmö handlar inte allt bara om utbildning, körlektioner, trafiklärare och elever utan även om nöje. Vi vill att just du skall känna glädje varje gång du skall till trafikskolan! Välkommen att kontakta oss redan idag!

Våra kontor i

MALMÖ

Mårtensson har flera kontor, runt om i Malmö där du kan utföra din utbildning och ta ditt körkort. Kontakta oss redan idag!

Värnhem
Besöksadress: Föreningsgatan 48
212 14 Malmö

UTBILDNINGAR
 • B Personbil
 • Handledarutbildning
 • Motorcykel

 

SPRÅK

     

Södervärn
Besöksadress: Södervärnsgatan 1B
214 27 Malmö

UTBILDNINGAR
 • Moped
 • Motorcykel
 • Personbil
 • Släp
 • Lastbil
 • Lastbil med släp
SPRÅK

     

Triangeln
Besöksadress: Fersens väg 16
211 42 Malmö

UTBILDNINGAR
 • Personbil
 • Handledarutbildning
SPRÅK

     

Malmö City
Besöksadress: Amiralsgatan 3
211 41 Malmö

UTBILDNINGAR
 • B Personbil
 • Handledarutbildning

 

SPRÅK

     

Limhamn
Besöksadress: Järnvägsgatan 22
216 14 Limhamn

UTBILDNINGAR
 • Personbil
 • Moped
 • Handledarutbildning
SPRÅK

     

Västra Hamnen
Besöksadress:Lilla varvsgatan 20
211 75 Malmö

UTBILDNINGAR
 • Personbil
 • Handledarutbildning
SPRÅK

     

Utbildningar i Malmö

hos Mårtenssons Trafikskola

Vi på trafikskolan erbjuder mångsidiga och kvalitativa utbildningar på våra olika kontor och vår trafikskola i Malmö.

Ta ditt körkort hos oss på Mårtenssons Trafikskola!


Personbil

Är det äntligen dags att ta bilkörkort? Med säkerhet, kvalitet och eleven i centrum hjälper vi dig att nå fram till ditt mål och ditt körkort!
Till sidan


Moped

Trött på att vara beroende av andra för att komma dit du vill? Vi erbjuder kurser för AM-körkort.
Till sidan


Handledarutbildning

För att få lov att börja övningsköra privat måste både du som elev och handledare gå en obligatorisk introduktionsutbildning.
Till sidan


Motorcykel

Funderar du på att ta MC-körkort? – Tveka inte! Att köra hoj är inte bara kul, det är upplevelse, frihetskänsla och gemenskap.
Till sidan


Släp

Tillbringar du semestern på vägarna med din husvagn? Eller brukar du transportera din häst till tävlingar och veterinär? Eller har du ibland ett…
Till sidan


Lastbil

Är du sugen på att ta körkort för tung lastbil och kanske satsa på en karriär inom tung transport? Hos oss på Mårtenssons trafikskola kan du få…
Till sidan


Lastbil med släp

Drömmer du om ett jobb som yrkeschaufför? Vad passar då bättre än att ta körkort för lastbil med släp ( CE )! Vi på Mårtenssons Trafikskola…
Till sidan


Buss

Inom kort erbjuder vi på Mårtenssons Trafikskola dig även att ta körkort på behörighet D – Buss. Mer information om utbildningen, vilka orter vi…
Till sidan

Mårtenssons Trafikskola Malmö

Längtar du efter att nu äntligen ta ditt körkort för bil, motorcykel, eller annat fordon? Då är du hjärtligt välkommen till vår trafikskola i Malmö. Mårtenssons körskola är Sveriges största och bästa trafikskola och vi har hjälpt mängder av elever att ta sitt efterlängtade körkort. Med lång erfarenhet och stark expertis kan du lita på att våra trafiklärare hjälper dig i mål.

Trots att B-körkort är vår mest efterfrågade utbildning erbjuder vi också många fler utbildningar. Självklart hjälper våra trafikskolor även dig med att lära dig köra moped, lastbil, motorcykel, släp eller buss. I utbildningen ska även teori, riskettan, körning, service/kontroll klaras av.

Körskola Malmö – ta körkort hos oss

Mårtenssons körskola Malmö finns på hela fem olika orter runt om i Malmö så du kan tryggt och bekvämt välja den trafikskola Malmö som finns närmast dig och passar dig bäst. Alla våra trafikskolor ligger belägna så att du smidigt kommer till de med goda bussförbindelser nära till hands. Skriv in dig på vår trafikskolor genom att kontakta en trafikskola i Malmö eller online på hemsidan.

För personbil B erbjuder vi 3 olika körpaket beroende på hur många lektioner du vill ha. Det går att välja 5, 10 eller 15 lektioner med 80 minuter långa pass. Riskutbildning 1 och 2 ingår i dessa paket samt tillgång till teoriportalen, vilket är ett digitalt läromedel för teoridelen av körkortet. Det går även att köpa lektioner separat om du bara vill köpa till några enstaka kurser. För dig som vill ta körkortet extra snabbt finns det även möjlighet att ta en intensivkurs. För mer information kan du kontakta körskolan Malmö.

Att ta körkort på en trafikskola i Malmö

På trafikskolan i Malmö hjälper vi dig på varje steg längs vägen. Därför behöver du aldrig vara nervös eller oroa dig inför en lektion med oss. Vi i Malmö finns här för att hjälpa dig att på bästa sätt ta kötkort hos trafikskolan på ett sätt som passa bra för just dig.

Vi är experter på det vi gör, på utbildning för körkort, och tar säkerhet på högsta allvar. Vill du köra extra utöver dina körlektioner hos Mårtenssons går det också bra. Då behöver du gå en handledarkurs tillsammans med den du vill övningsköra med. Trafikskolan i Malmö erbjuder även dessa handledarkurser. Varmt välkommen att boka upp dig på körlektioner redan idag och påbörja vägen mot ditt körkort!

Trafiklärare hos Mårtenssons Trafikskola Malmö

Trafiklärare hos Mårtenssons Trafikskola i Malmö

Alla trafiklärare på vår trafikskola är experter på det de gör. Många av våra lärare i Malmö har lång erfarenhet inom utbildning och körlektioner för att körkort. Din körning ska vara kul, trygg och lärorik på en och samma gång. Även du som går en utbildning / handledarkurs hos oss i Malmö och möter våra lärare ska få ett tryggt och säkert intryck.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra trafikskolor i Malmö för bästa utbildningen mot körkortet