SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakt reception

Telefon: Reception (endast öppettider) 0423017882
Email: helsingborg.norr@trafikskolan.com
Besökningsadress: S:t Jörgens Plats 8252 21 Helsingborg
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Kontakt tung trafik

Frågor angående tung verksamhet? Ring vår trafiklärare Ferenc: Tel.  0738-293255

Tungtrafik utgår från Hagelids Lastvagnsservice AB:
Trintegatan 5
253 68
Helsingborg

 

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola Helsingborg

En av mårtenssons två trafikskolor i Helsingborg, placerat centralt med gångavstånd till både centralen, stranden och Helsingborgs vackra hamn. Bussförbindelser finns precis utanför trafikskolan vilket gör det smidigt att ta sig till och från oss. Välkommen in till vår trafikskola för att få en genuint stöd och vägledning under hela vägen till ditt körkort!

Vi ger dig den hjälpen och coachningen du behöver för att lyckas och vi finns här under hela processen från start till körkort. Vi tar alltid hänsyn till dina behov och förutsättningar och anpassar vägen utifrån varje unika individ. Vi har ett gemensamt mål och det är att du ska få ditt körkort och framförallt att vi har roligt påvägen! Välkommen in till oss för att starta din fantastiska resa mot ett körkort!

handledarutbildning

Personbil

lastbil

Lastbil med släp

Helsingborgkontoren erbjuder utbildning på följande språk

        

Varje elev är unik

Välkommen till Mårtenssons! Har du bestämt dig för att det är dags att ta körkort? Eller vill du kanske bygga på det körkort som du redan har? Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg hjälper dig på bästa sätt, med dina förutsättningar, behov och önskemål som primära utgångspunkt.

På vår trafikskola i Helsingborg arbetar engagerade trafiklärare vars främsta uppgift är att hjälpa våra elever att nå sitt mål, dvs. lyckas med sitt körkort. Det optimala är såklart att göra det snabbt och vi finns här för dig hela tiden.

Vi öppnar vägen till frihet

När du kommer till Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg så välkomnar vi dig, oavsett vem du är, hur gammal du är, var du kommer ifrån eller vart du är på väg.

Vi lägger upp en plan för din ambition och strävar efter att göra vägen härifrån till mål så effektiv som möjligt. Vi är djupt engagerade i dig och hoppas att du visar lika stort engagemang.

Kontorets öppettider (Sofiero) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30 – 17:00 Efter önskemål
Fredag: 08:00 – 14:00 Efter önskemål
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Helsingborg (Norr)