SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0413535650
Email: eslov@trafikskolan.com
Besöksadress: Gröna Torg 4, 241 30 Eslöv
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons trafikskola i Eslöv

Vi strävar efter att erbjuda dig känslan av en unik service, för dig som planerar att ta ditt körkort här i Eslöv eller Lund. Från din första kontakt med oss vill vi att du ska känna dig trygg och att vår trafikskola är den trafikskolan som är rätt för dig.

Med lättkörda bilar och med trafiklärare med lång erfarenhet bakom sig garanterar vi dig den bästa och mest prisvärda utbildning för ditt körkort. Vi anpassar utbildningen efter ditt behov och önskemål oavsett om du vill ha en intensivutbildning eller kombinera din utbildning med privat körning.

Moped

Intensivkurs

Personbil

Dyslexipaket

Handledarutbildning

SLÄP

Eslövkontoret erbjuder utbildning på följande språk

  

Varje elev är unik

Är du sugen på att erövra ditt oberoende och en gång för alla ta ditt körkort? Då välkomnar vi dig med öppna armar till oss på Mårtenssons Trafikskola i Eslöv. Eslöv är en underbar plats att leva och bo på, med nära till Malmös sus och dus. Man är förstås väldigt beroende av Skånetrafiken som såklart är väldigt tacksamt att ha som alternativ. Men tänk vilken frihet att kunna ta sig från natursköna Eslöv när man vill utan att behöva anpassa sig till tidtabeller, eller att behöva kura i kyla och regn när bussen är försenad. Har du körkort så sätter du dig bara i bilen och kör, och du kommer fram väldigt mycket snabbare än tidigare!

Vi öppnar vägen till frihet

Vår trafikskola i Eslöv är specialiserad på intensivutbildning, så du som vill ta dig körkort särskilt snabbt har allt att vinna på att vända dig till oss. Vi erbjuder givetvis också trafikskola i normalt tempo, allt beroende på dina ambitioner. Genom åren har tusentals nöjda elever passerat genom våra lokaler, de har kommit hit tomhänta och lämnat oss med det rosa lilla kortet i handen och ett brett leende över ansiktet. Den känslan vi känner när våra elever lyckats är lika skön varje gång

:

Kontorets öppettider (Eslöv) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30-17:00 Mån – tors: 07:15 – 17:00
Fredag: 08:00-14:00 Fredag: 07:15 – 12:00
Lördag: Stängt Lör – sön: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare i Eslöv