SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0411211720
Email: ystad@trafikskolan.com
Besöksadress: Munkgatan 3, 271 41 Ystad
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola Ystad

Är du sugen på att erövra ditt oberoende och en gång för alla ta ditt körkort? Då välkomnar vi dig med öppna armar till oss på Mårtenssons Trafikskola i Ystad. Ystad är en underbar plats att leva och bo på, med nära till Malmös sus och dus. Man är förstås väldigt beroende av Skånetrafiken som såklart är väldigt tacksamt att ha som alternativ.

Men tänk vilken frihet att kunna ta sig från natursköna Ystad när man vill utan att behöva anpassa sig till tidtabeller, eller att behöva kura i kyla och regn när bussen är försenad. Har du körkort så sätter du dig bara i bilen och kör, och du kommer fram väldigt mycket snabbare än tidigare!

Moped

Motorcykel

Personbil

SLÄP

Ystadkontoret erbjuder utbildning på följande språk

   

Varje elev är unik

Att ta körkort idag är både enklare och svårare än tidigare. Kraven höjs för varje år som går, det är mycket information att ta in och många praktiska kunskaper som ska nötas in i ryggmärgen. Vi har särskilt stränga krav här upp i Norden, men vi har också världens säkraste vägar.

När det gäller tillgängligheten har allt dock blivit lättare. Det mesta av den teoretiska utbildningen förlägger vi idag online. Vi erbjuder givetvis också lektioner med personlig kontakt om så önskas. Som en extra service erbjuder vi upphämtning av våra elever när en körlektion ska äga rum, allt för att underlätta processen. Detta är en mycket uppskattad service.

Vi öppnar vägen till frihet

Som rutinerad trafikskola så vet vi på Mårtenssons i Ystad att de bästa resultaten nås om varje utbildning skräddarsys. Varje elev har sina unika förutsättningar som bestäms av såväl yttre som inre faktorer.

Vissa har ont om tid, andra har läs- och skrivsvårigheter, ytterligare andra har svårt att ta till sig praktisk vägledning. Vi ser varje elev som en unik individ och anpassar dess trafikutbildning efter de förutsättningar denne presenterar. Vid första mötet diskuterar vi mål, ambition och förutsättningar och läger upp en effektiv plan baserad på dessa faktorer.

Kontorets öppettider (Ystad) Öppettider för körlektioner
Måndag – Torsdag: 08:30 – 17:00  Mån – tors: Efter överenskommelse
Fredag: 08:00 – 14:00 Fredag: Efter överenskommelse
Lördag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare i Ystad