SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0423017880
Email: helsingborg.city@trafikskolan.com
Besöksadress: Drottninggatan 5, 252 21 Helsingborg
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Tungtrafik utgår från Trintegatan 5, 253 68, Helsingborg

Mårtenssons trafikskola Helsingborg city

Vi finns i hjärtat av vår vackra stad och det är också med hjärtat vi verkar och jobbar här. När ni kommer in till oss vill vi att ni ska känna värme, trygghet och att du som elev är i centrum. Er resa mot körkortet börjar redan här vid första mötet och att vi från den stunden tillsammans tar oss dit. Detta med er inställning, motivation och nyfikenhet hand i hand med vår gedigna kompentens, erfarenhet och outtröttliga engagemang i våra sju lärare och receptionisten som är ett blandat gäng i en härlig mix av allt.
Hos oss är får man en hundraprocentig utbildning och utveckling. Vi gör detta ihop och gemenskap är vårt ledord. Vårt gäng är otroligt sammansvetsat, vi är inte bara kollegor utan vänner och familj sju dagar i veckan. Ja ni läste rätt, sju dagar i veckan, är ni ute efter flexibilitet hittar ni även det här hos oss.
Här når vi mål och drömmar tillsammans med er och på vägen har vi samtidigt väldigt kul.

Moped

Motorcykel

Personbil

HANDLEDARUTBILDNING

Helsingborgkontoren erbjuder utbildning på följande språk

         

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Helsingborg City erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Helsingborg.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Helsingborg bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Helsingborg City) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:00 – 17:00  Efter önskemål
Fredag: 08:00 – 14:00 Efter önskemål
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

 

Våra trafiklärare i Helsingborg (City)