SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0480-38001
Email:kalmar@trafikskolan.com
Besöksadress: Ölandsgatan 12                            (Mittemot Restaurang Källaren Kronan)

 Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Moped

SLÄP

Personbil

Handledarkurs

Kalmar kontoret erbjuder utbildning på följande språk

  

Varje elev är unik

Eftersom vi älskar det vi gör så är det essentiellt för oss att du trivs hos oss, annars grusas vår glädje. Det viktigaste verktyget för att skapa trivsel är kommunikation. Om något inte känns bra så vill vi att du tar upp det med oss så att vi kan finna en lösning. Lärande ska vara lustfyllt!

Vi välkomnar också din privata handledare för vägledning, så att din trafikutbildning hemma och hos oss blir enhetlig. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Kalmar!

Vi öppnar vägen till frihet

Som rutinerad trafikskola så vet vi på Mårtenssons i Kalmar att de bästa resultaten nås om varje utbildning skräddarsys. Varje elev har sina unika förutsättningar som bestäms av såväl yttre som inre faktorer. Vissa har ont om tid, andra har läs- och skrivsvårigheter, ytterligare andra har svårt att ta till sig praktisk vägledning.

Vi ser varje elev som en unik individ och anpassar dess trafikutbildning efter de förutsättningar denne presenterar. Vid första mötet diskuterar vi mål, ambition och förutsättningar och läger upp en effektiv plan baserad på dessa faktorer.

Kontorets öppettider (Kalmar) Öppettider för körlektioner
Mån & tors: 14:30 – 16:00 Mån – tors: 07:00 – 17:30
Tis & ons: 09:30-11:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Fredag: 12:30-14:00 Lördag: Efter överenskommelse
Lördag & Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare i Kalmar

Trafikskola i Kalmar – Din trygga körskola

Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar kommer inte slösa din tid eller pengar utan genom kompetenta handledare, bra struktur och engagemang kommer vi hjälpa dig nå dina mål både tids- och kostnadseffektivt. För att du ska få en så bra utbildning som möjligt utgår vi alltid från dig och dina behov för att göra en individuell plan. Vi skräddarsyr helt enkelt din väg till körkortet utifrån dina förutsättningar och ser till att du känner dig trygg hela vägen. Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar brinner för att se våra elever lyckas och vårt mål är att göra dig till en riktigt bra, trygg och säker förare. Vi följer dig alla stegen på vägen, från första gången bakom ratten fram till ditt körprov. Hos oss gör vi en plan för din utbildning och stöttar dig hela vägen fram tills du har körkortet i din hand. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss eller besöka vårt kontor i Kalmar, hoppas vi ses!

 

Trafikskolan i Kalmar med körglädje

Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar arbetar ständigt mot att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill genom professionellt bemötande och bra resultat skapa ett bra rykte genom att våra nöjda kunder berättar för andra om sin upplevelse hos oss. Söker du en körskola som värderar det personliga mötet högt? Då har du hittat rätt. Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar vill inte bara att din väg till körkortet ska handla om utbildning utan för oss är det viktigt att du har roligt på vägen och får kunskaper som du kan ha nytta av i trafiken hela livet. Körkortsutbildningen ska vara något att glädjas åt och därför arbetar vi ständigt mot att bli den bästa trafikskolan för dig.

Körskolan i Kalmar – Vi vill vara bäst!

Vi på Mårtenssons körskola i Kalmar jobbar ständigt mot målsättningen att vara den bästa trafikskolan i Kalmar. För att uppnå det sätter vi höra krav på vårt studiematerial, körlärare, fordon med mera. Vi hjälper dig oavsett om du är nybörjare, har kört lite och kommit en bit på vägen eller du redan har körkort och vill utöka det eller bara bli säkrare på vägarna. Du bestämmer helt i vilken takt du vill ta det och hur snabbt du vill ha körkortet i din hand. Vi på Mårtenssons körskola i Kalmar vill skapa stor körglädje genom att ha en säker, effektiv och glädjefull utbildning. Din handledare på körskolan kommer guida och stötta dig hela vägen in i mål. 

 

Trafikskolan i Kalmar som prioriterar dig

På trafikskolan i Kalmar är vår målsättning att varje person som kommer innanför våra dörrar ska känna sig välkommen och nöjd. Därför sätter vi höga krav på våra trafiklärare på körskolan men även på allt från lokaler, pedagogik, bemötande och även våra fordon. Vi vill att du ska ha stort inflytande på din utbildning och för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen krävs det att du, precis som vi, tar ansvar för din utbildning och planerar din tid. Det är viktigt att du redan innan har tänkt igenom hur ofta du har möjlighet att övningsköra, att du har tid att läsa teori och att du har ekonomi till det. När samtliga av dessa är genomtänkta och du är motiverad till att nå ditt mål kommer din körkortsutbildning bli både så kostnads- och tidseffektiv som möjligt.