SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Ta ditt körkort i mysiga Kalmar

På Mårtenssons Trafikskola i Kalmar tar våra lärare hand om din körkortsutbildning med dina önskemål i fokus! Vi finns i nya fräscha lokaler på Ölandsgatan mittemot Restaurang Källaren Kronan. Här hjälper vid dig med utbildning på Moped, Bil & Släp!

Vill du komma igång med din utbildning direkt eller boka en kurs?

Välj knappen nedan och boka direkt!

Hör av dig till oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0480-38001
Email:kalmar@trafikskolan.com
Besöksadress: Kaggensgatan 2    (Bredvid butik Partaj)
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

I Kalmar erbjuder vi utbildning på följande språk: Svenska & Engelska

Kontorets öppettider (Kalmar) Öppettider för körlektioner
Mån-Tors: 13:00 – 16:00 Mån – tors: 07:00 – 17:30
Fredag: 12:30-14:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag & Söndag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Lördag & Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

 

Vårt härliga team i Kalmar

Priser & Aktuella erbjudande

Detaljerad Prislista Bil (B) - Kalmar

1 Lektion á 80 minuter – 11990kr  BOKA NU
5 Lektioner á 80 minuter – 5799kr  BOKA NU
10 Lektion á 80 minuter – 11299kr  BOKA NU
15 Lektion á 80 minuter – 16499kr  BOKA NU
Riskutbildning 1 – 799kr  BOKA NU
Riskutbildning 2 – 2399kr  BOKA NU

Detaljerad Prislista Släp (BE & B96) - Kalmar

1 Lektion á 80 minuter SLÄP – 1290kr 
Släp Uppvärmning & Lån av ekipage vid förarprov1990kr 

Handledarkurs - Övningskör hemma

Börja din resa mot körkortet med en Handledarutbildning även kallad Introduktionsutbildning. Kursen är obligatorisk för Handledare och elev för att få övningsköra hemma.

Pris: 299kr

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Höllviken erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Höllviken.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Höllviken bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Höllviken och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Trafikskola i Kalmar – Din trygga körskola

Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar kommer inte slösa din tid eller pengar utan genom kompetenta handledare, bra struktur och engagemang kommer vi hjälpa dig nå dina mål både tids- och kostnadseffektivt. För att du ska få en så bra utbildning som möjligt utgår vi alltid från dig och dina behov för att göra en individuell plan. Vi skräddarsyr helt enkelt din väg till körkortet utifrån dina förutsättningar och ser till att du känner dig trygg hela vägen. Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar brinner för att se våra elever lyckas och vårt mål är att göra dig till en riktigt bra, trygg och säker förare. Vi följer dig alla stegen på vägen, från första gången bakom ratten fram till ditt körprov. Hos oss gör vi en plan för din utbildning och stöttar dig hela vägen fram tills du har körkortet i din hand. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss eller besöka vårt kontor i Kalmar, hoppas vi ses!

 

Trafikskolan i Kalmar med körglädje

Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar arbetar ständigt mot att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill genom professionellt bemötande och bra resultat skapa ett bra rykte genom att våra nöjda kunder berättar för andra om sin upplevelse hos oss. Söker du en körskola som värderar det personliga mötet högt? Då har du hittat rätt. Vi på Mårtenssons trafikskola i Kalmar vill inte bara att din väg till körkortet ska handla om utbildning utan för oss är det viktigt att du har roligt på vägen och får kunskaper som du kan ha nytta av i trafiken hela livet. Körkortsutbildningen ska vara något att glädjas åt och därför arbetar vi ständigt mot att bli den bästa trafikskolan för dig.

Körskolan i Kalmar – Vi vill vara bäst!

Vi på Mårtenssons körskola i Kalmar jobbar ständigt mot målsättningen att vara den bästa trafikskolan i Kalmar. För att uppnå det sätter vi höra krav på vårt studiematerial, körlärare, fordon med mera. Vi hjälper dig oavsett om du är nybörjare, har kört lite och kommit en bit på vägen eller du redan har körkort och vill utöka det eller bara bli säkrare på vägarna. Du bestämmer helt i vilken takt du vill ta det och hur snabbt du vill ha körkortet i din hand. Vi på Mårtenssons körskola i Kalmar vill skapa stor körglädje genom att ha en säker, effektiv och glädjefull utbildning. Din handledare på körskolan kommer guida och stötta dig hela vägen in i mål. 

 

Trafikskolan i Kalmar som prioriterar dig

På trafikskolan i Kalmar är vår målsättning att varje person som kommer innanför våra dörrar ska känna sig välkommen och nöjd. Därför sätter vi höga krav på våra trafiklärare på körskolan men även på allt från lokaler, pedagogik, bemötande och även våra fordon. Vi vill att du ska ha stort inflytande på din utbildning och för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen krävs det att du, precis som vi, tar ansvar för din utbildning och planerar din tid. Det är viktigt att du redan innan har tänkt igenom hur ofta du har möjlighet att övningsköra, att du har tid att läsa teori och att du har ekonomi till det. När samtliga av dessa är genomtänkta och du är motiverad till att nå ditt mål kommer din körkortsutbildning bli både så kostnads- och tidseffektiv som möjligt.