SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0406434284
Email: malmo.vastra.hamnen@trafikskolan.com
Besökningsadress: Lilla varvsgatan 20 211 75 Malmö
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola Västra Hamnen

Är det dags att ta körkort för första gången? Eller kanske bygga på ett existerande körkort med nya nivåer? Då är du välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Malmö.

Hos oss finns kompetenta och trevliga trafiklärare och kontorspersonal som alla är redo att ge dig som elev en fantastisk upplevelse. Välkommen in i vuxenlivet!

Personbil

Handledarutbildning

Malmökontoren erbjuder utbildning på följande språk

        

Varje elev är unik

Vi på Mårtenssons Trafikskola i Malmö (eller i någon annan ort, för den delen) bryr oss inte om din bakgrund, vilken ålder du har eller om du har någon form av inlärningssvårighet. Vårt mål är att hjälpa alla som söker till våra utbildningar att lyckas ta sitt körkort på snabbast och bästa sätt.

När du först kommer till oss i Malmö så gör vi en inskrivning där vi tar emot personlig information om dig som t ex namn, personnummer, adress och telefonnummer. Därefter diskuterar vi vad du har för mål och vilken plan vi skulle kunna lägga upp för att på smidigast möjliga sätt nå ditt mål. Här är det du som leder samtalet och vi som gör vad vi kan för att skapa en resonabel plan.

Vi öppnar vägen till frihet

Vi på Mårtenssons Trafikskola i Malmö ser din trafikutbildning som ett stort ansvar och vi har för ambition att göra den både rolig och effektiv. Vi vill att din upplevelse som elev hos oss ska vara helt och hållet positiv. Vi står på din sida och vill lika gärna som du att du snart har körkortet i handen – med alla kunskaper och förmågor som det innebär.

Bland våra trafiklärare finns alla typer och åldrar och du får själv välja vilken du vill lära dig av, i den mån det är möjligt. Det är viktigt att man trivs med sin trafiklärare, för när kommunikationen fungerar väl mellan elev och lärare så kommer resultatet ofta väldigt snabbt.

Kontorets öppettider (Västra Hamnen) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 10:00-17:00 Mån – tors: 07:00 – 16:20
Fredag: 10:00-14:00 Fredag: 07:00 – 14:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare i Västra Hamnen