SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

BLI EN DEL AV ETT VINNANDE LAG

Är du nyfiken på att bli trafiklärare, pluggar till det just nu eller kanske redan arbetar som trafiklärare men letar efter nya utmaningar?

Då har du kommit rätt!

Hos oss är friheten & möjligheterna större! Vår organisation arbetar med samtliga körkortsbehörigheter och mycket – ja, mycket mer!
Vi arbetar förutom utbildning på moped, personbil, motorcykel, släp, lastbil & buss med fantastiskt många andra utbildningar, både till företag och privatpersoner. 
Personlig utveckling är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi vill skapa förutsättningar för att våra medarbetare skall kunna hitta de utbildningsformer som passar dem. Vill du t.ex byta inriktning och utbilda för en annan behörighet eller vidarutbilda dig på något sätt finns vi där för dig!

Via vårt dotterbolag Mårtenssons Utbildningar driver vi egen utbildning för t.ex att bli MC lärare & Riskutbildare samt en mängd andra typer av utbildningar. Vår organisation arbetar vi aktivt med skolor, föreningslivet & företagsnätverk där vi skräddarsyr utbildningar efter deras olika behov. Vi driver även egna halkbanor under namnet Halkspecialisten!

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till jobbet.

Vårt gäng är otroligt sammansvetsat, vi är inte bara kollegor utan vänner och familj sju dagar i veckan.

Ja du läste rätt, sju dagar i veckan!

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

Hos oss på Mårtenssons Trafikskola finns det möjlighet att arbeta både som konsult eller som anställd. Oavsett vilken form du väljer är du en lika vital del av vår verksamhet och naturligtvis har du samma möjligheter. Vi vill att du skall vara trygg i din roll hos oss och välja den väg som passar dig bäst!Varje trafikskola drivs av en Platschef tillsammans med sin personal i form av receptionister & trafiklärare. Platschefen har i sin tur stöd i form av en Regionchef. Regionchefen stöttas av ledningen.

Är du intresserad av att höra mer om oss och hur du kan bli en del av vårt team? Hör av dig till någon av våra regionchefer!

Richard Malm

Richard Malm

Regionchef Syd

richard.m@trafikskolan.com