SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 040420215
Email: vellinge@trafikskolan.com
Besöksadress: Stortorget 3 235 31 Vellinge
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola i Vellinge!

Ligger du i startgroparna redo att satsa på körkort? Kanske har du redan övningskört en del hemma med en privat handledare?

Eller så har du aldrig någonsin suttit bakom en ratt. För oss på Mårtenssons Trafikskola i Vellinge gör det detsamma! Vi välkomnar alla körskoleelever oavsett förkunskaper, bakgrund, ålder eller särskilda behov. Alla som vill kan ta körkort!

Moped

Handledarutbildning

Personbil

SLÄP

Vellingekontoret erbjuder utbildning på följande språk

    

Varje elev är unik

På Mårtenssons Trafikskola i Vellinge är det du som elev som står i centrum, vi lägger upp din plan utefter dina personliga förutsättningar. Vill du ta körkortet snabbt? Eller har du begränsat med tid och behöver en plan som spänner över lite längre tid? Har du någon typ av inlärningssvårighet, eller behöver du stöd i något annat språk än svenska? Tala med oss, vi gör allt vi kan för att du ska kunna ta ditt körkort utan några svåra hinder i vägen.

En annan sak vi tycker är viktigt är att du trivs hos oss. Vi vill att din resa mot körkortet ska vara glädjefylld. Allt för många tar sitt körkort genom en ångestladdad resa, men så vill vi inte att det ska vara. Prata med oss om dina önskemål eller om något känns svårt eller obehagligt – Vi hittar lösningar!

Vi öppnar vägen till frihet

Att ha ett körkort öppnar så många dörrar, man inser knappt hur stor skillnad ett körkort gör i ens liv förrän man sitter där med det. Det handlar inte bara om friheten, att kunna ta sig var man vill när man vill, utan att förlita sig på tidtabeller, fint väder eller andra människors goda vilja. Det handlar också om att ha en värdefull merit som är oerhört slagkraftig på arbetsmarknaden.

Att ha ett körkort signalerar att man är villig att kämpa för att nå resultat, så även om körkort inte egentligen behövs i ett visst arbete, så vet den som funderar på att anställa dig att du är en seriös person om du kan uppvisa ett körkort.

Kontorets öppettider (Vellinge) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30-17:00 Mån – tors: 07:00 – 17:00
Fredag: 08:00-14:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Vellinge