SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0406434299
Email: limhamn@trafikskolan.com
Besöksadress: Järnvägsgatan 22, 216 14 Limhamn
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Limhamn är som en liten by i staden Malmö.

I denna idylliska miljö nära havet finner ni ett Mårtenssons kontor. Här utbildar vi på moped- och bil körkort, både manuell och automat.
En perfekt plats att börja köra ifrån. Vi som jobbar här har en vilja att prestera. Att du ska trivas och tycka det är roligt är en självklarhet för oss.
Varmt välkommen till oss på Limhamn!

 

Moped

Personbil

Handledarutbildning

Limhamnkontoret erbjuder utbildning på följande språk

  

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Limhamn erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Limhamn.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Malmö bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Limhamn och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Limhamn) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30-17:00 Mån – tors: TBA
Fredag: 08:00-14:00 Fredag: TBA
Lördag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare på Limhamn