SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 041010008
Email: trelleborg@trafikskolan.com
Besöksadress: Nygatan 12 231 43 Trelleborg
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola i Trelleborg!

Ligger du i startgroparna redo att satsa på körkort? Kanske har du redan övningskört en del hemma med en privat handledare?

Eller så har du aldrig någonsin suttit bakom en ratt. För oss på Mårtenssons Trafikskola i Trelleborg gör det detsamma! Vi välkomnar alla körskoleelever oavsett förkunskaper, bakgrund, ålder eller särskilda behov. Alla som vill kan ta körkort!

Moped

Handledarutbildning

Personbil

Motorcykel

Trelleborgkontoret erbjuder utbildning på följande språk

     

Varje elev är unik

I Trelleborg finns Mårtenssons Trafikskola med glada, engagerade trafiklärare redo att hjälpa dig att nå målet – din frihet (eller ja, ditt körkort). Vårt team av trafiklärare i Trelleborg är sex personer stort, alla med samma passion för att utbilda motiverade körskoleelever.

När du kommer till oss för att påbörja din resa mot körkortet så lägger vi upp en strategisk plan för hur vi snabbast och effektivast når målet, allt med dina förutsättningar som utgångspunkt.

Vi öppnar vägen till frihet

Att ha körkort öppnar upp för så oerhört många möjligheter, och en obeskrivlig känsla av frihet. Tänk att bara kunna sätta sig i en bil och köra dit man önskar. Bara den som har ett körkort förstår vilken enorm lättnad detta är. Man slipper stå och kura i dåligt väder medan man väntar på bussen eller tåget, man slipper cykla i ur och skur och man slipper tigga om skjuts i tid och otid. Man är sin egen lyckas smed… och då har vi inte ens börjat gå in på hur roligt det faktiskt är att köra bil!

Med körkort på sitt CV blir man även mycket mer attraktiv på arbetsmarknaden! De flesta anställningar idag kräver körkort, och även om de inte kräver körkort så ser absolut alla rekryterare körkort som en merit.

07

Kontorets öppettider (Trelleborg) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30 – 17:00 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 08:00 – 14:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Trelleborg