SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 031456763
Email: vastra.frolunda@trafikskolan.com
Besöksadress: Näverlursgatan 18, 421 44 Västra Frölunda
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola Västra Frölunda

Personbil

Motorcykel

Göteborgkontoren erbjuder utbildning på följande språk

           

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Västra Frölunda erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Västra Frölunda.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Göteborg bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Västra Frölunda och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Västra Frölunda) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30-17:00 Mån – sön: Öppnar den 1 Oktober 2019
Fredag: 08:00 – 14:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Våra trafiklärare i Västra Frölunda

Mårtenssons Trafikskola Göteborg

Välkommen till vår trafikskola Göteborg. Längtar du efter att äntligen ta ditt körkort? Mårtenssons körskola är Sveriges största och vi har hjälpt mängder av elever att ta sitt efterlängtade körkort. Med lång erfarenhet och expertis kan du lita på att vi tar dig i mål. Trots att B-körkort är vår mest efterfrågade utbildning erbjuder vi också många fler utbildningar. Vill du lära dig köra moped, lastbil, motorcykel, släp eller buss hjälper vi dig med det också.

Välj körskola Göteborg som trafikskola

Mårtenssons körskola Göteborg finns på hela 5 olika platser runt Göteborg så du kan välja den som finns närmast dig. Allihop ligger beläget lättåtkomligt med bussförbindelser nära till hands. Skriv in dig hos oss genom att kontakta en trafikskola i Göteborg eller online på hemsidan. För personbil B erbjuder vi 3 olika körpaket beroende på hur många lektioner du vill ha. Det går att välja 5, 10 eller 15 lektioner med 80 minuter långa pass. Riskutbildning 1 och 2 ingår i dessa paket samt tillgång till teoriportalen, vilket är ett digitalt läromedel för teoridelen av körkortet. Det går även att köpa lektioner separat om du bara vill köpa till några enstaka kurser. För dig som vill ta körkortet extra snabbt finns det även möjlighet att ta en intensivkurs. För mer information kan du kontakta körskolan Göteborg.

 

Att köra på en trafikskola Göteborg

På trafikskolan i Göteborg hjälper vi dig varje steg på vägen. Därför behöver du aldrig vara nervös eller oroa dig inför en lektion med oss. Vi är experter på det vi gör och tar säkerhet på högsta allvar. Vill du köra extra utöver lektionerna hos Mårtenssons går det också bra. Då behöver du gå en handledarutbildning tillsammans med den du vill övningsköra med. Det kan du självklart också göra hos oss på körskolan Göteborg. Boka upp dig på körlektioner redan idag och påbörja vägen mot ditt körkort!