SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0313362665 
Email: goteborg.ullevi@trafikskolan.com
Besöksadress:  Stampgatan 40 411 01 Göteborg
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Mitt i hjärtat av Göteborg

Här jobbar ett väldigt härligt gäng, med en gemensam nämnare, vi alla brinner för att utbilda! Sen gillar vi att ha roligt på jobbet samt tycker det är viktigt att bjuda på oss själva! Allt för att göra det så trevligt för kunden som möjligt.

Välkommen in om du har några frågor eller bara vill tjöta lite över en kopp kaffe!

Moped

Risketta

Motorcykel

Personbil

Handledarutbildning

Göteborgkontoren erbjuder utbildning på följande språk

           

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

 

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Göteborg bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Ullevi och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Ullevi) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:30 – 17:00 Mån – sön: Endast öppet vid bokade utbildningstillfällen.
Fredag: 08:00 – 14:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt