SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Göteborgs bästa trafikskola

Välkommen in redan idag!

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan!

Våra kontor i

GÖTEBORG

Vi har kontor i hela Göteborg där du kan ta ditt körkort. Kontakta oss redan idag!

Ullevi
Besöksadress:
Stampgatan 40
411 01 Gothenburg

UTBILDNINGAR
 • Personbil
 • Motorcykel
 • Risketta
 • Handledarutbildning
 • Moped
SPRÅK

 

Mölnlycke
Besöksadress:

Hönekullavägen 7
435 44 Mölnlycke

UTBILDNINGAR
 • Personbil
 • Handledarutbildning
 • Moped
 • Motorcykel
 • Släp
 • Lastbil
 • Risketta
SPRÅK

 

Västra Frölunda
Besöksadress:
Näverlursgatan 18,
421 44 V-Frölunda

UTBILDNINGAR
 • Personbil
SPRÅK

   

Mölndal Besöksadress: Södra Ågatan 18B, 431 35 Mölndal

UTBILDNINGAR
 • Personbil
SPRÅK

 

Utbildningar i Göteborg

hos Mårtenssons Trafikskola

Vi erbjuder mångsidiga och kvalitativa utbildningar på våra olika kontor i Göteborg. Ta ditt
körkort hos oss på Mårtenssons Trafikskola!


Personbil

Är det äntligen dags att ta bilkörkort? Med säkerhet, kvalitet och eleven i centrum hjälper vi dig att nå fram till ditt mål och ditt körkort!
Till sidan


Moped

Trött på att vara beroende av andra för att komma dit du vill? Vi erbjuder kurser för AM-körkort.
Till sidan


Handledarutbildning

För att få lov att börja övningsköra privat måste både du som elev och handledare gå en obligatorisk introduktionsutbildning.
Till sidan


Motorcykel

Funderar du på att ta MC-körkort? – Tveka inte! Att köra hoj är inte bara kul, det är upplevelse, frihetskänsla och gemenskap.
Till sidan


Släp

Tillbringar du semestern på vägarna med din husvagn? Eller brukar du transportera din häst till tävlingar och veterinär? Eller har du ibland ett…
Till sidan


Lastbil

Är du sugen på att ta körkort för tung lastbil och kanske satsa på en karriär inom tung transport? Hos oss på Mårtenssons trafikskola kan du få…
Till sidan


Lastbil med släp

Drömmer du om ett jobb som yrkeschaufför? Vad passar då bättre än att ta körkort för lastbil med släp ( CE )! Vi på Mårtenssons Trafikskola…
Till sidan


Buss

Inom kort erbjuder vi på Mårtenssons Trafikskola dig även att ta körkort på behörighet D – Buss. Mer information om utbildningen, vilka orter vi…
Till sidan

Mårtenssons Trafikskola Göteborg

Välkommen till vår trafikskola Göteborg. Längtar du efter att äntligen ta ditt körkort? Mårtenssons körskola är Sveriges största och vi har hjälpt mängder av elever att ta sitt efterlängtade körkort. Med lång erfarenhet och expertis kan du lita på att vi tar dig i mål. Trots att B-körkort är vår mest efterfrågade utbildning erbjuder vi också många fler utbildningar. Vill du lära dig köra moped, lastbil, motorcykel, släp eller buss hjälper vi dig med det också.

Välj körskola Göteborg som trafikskola

Mårtenssons körskola Göteborg finns på hela 5 olika platser runt Göteborg så du kan välja den som finns närmast dig. Allihop ligger beläget lättåtkomligt med bussförbindelser nära till hands. Skriv in dig hos oss genom att kontakta en trafikskola i Göteborg eller online på hemsidan. För personbil B erbjuder vi 3 olika körpaket beroende på hur många lektioner du vill ha. Det går att välja 5, 10 eller 15 lektioner med 80 minuter långa pass. Riskutbildning 1 och 2 ingår i dessa paket samt tillgång till teoriportalen, vilket är ett digitalt läromedel för teoridelen av körkortet. Det går även att köpa lektioner separat om du bara vill köpa till några enstaka kurser. För dig som vill ta körkortet extra snabbt finns det även möjlighet att ta en intensivkurs. För mer information kan du kontakta körskolan Göteborg.

 

Att köra på en trafikskola Göteborg

På trafikskolan i Göteborg erbjuder vi dig hjälp steg för steg på vägen. Därför behöver du aldrig vara nervös eller oroa dig inför en lektion med oss. Vi är experter på det vi gör och tar säkerhet på högsta allvar. Vill du köra extra utöver lektionerna hos Mårtenssons går det också bra. Då behöver du gå en handledarutbildning tillsammans med den du vill övningsköra med. Det kan du självklart också göra hos oss på körskolan Göteborg. Boka upp dig på körlektioner redan idag och påbörja vägen mot ditt körkort!